Извършване на компютърна ТОМОГРАФИЯ на главния мозък в Москва

Най-информативен и универсален начин за диагностициране на структурата на мозъка – това е извършвано с помощта на сканиране на главата рентгеновия лъч на компютърна томография.

Когато в Москва се извърши компютърна ТОМОГРАФИЯ на главата

Най-подходящ за пациента избор от московската клиника, където той ще може да се направи диагностична КТ на главния мозък, на портала http://diagnostica.docdoc.ru/komputernaya-tomografiya/. Тук е представен пълен списък на профила на медучреждений капитал с посочване на квалификация на своите специалисти, технически възможности използваното оборудване и цената на услугата. Ще ви помогне да направите аргументиран избор на публикувани мнения на пациенти на всяка клиника и съставени на тяхна база рейтинг. На интерактивна карта е посочено местоположението на всеки обект директория, записът може да се издават чрез съответния онлайн услуги на сайта.

В кои случаи е необходимо проучване

На пациента се назначава от лекуващия лекар, този вид диагностични изследвания при необходимост от идентифициране на нарушения на структурата на главния мозък, възникнали в резултат на травма, развитие на тумори или възрастови причини, за откриване на дефекти на кръв. Изготвен диагностика ще разкрие дефекти в костната тъкан, хематом, новообразувания, определяне на скорост на запълване на кръвоносните съдове с кръв.

Свидетелство за проверка чрез компютърна ТОМОГРАФИЯ на мозъка стават локализирана болка в главата, влошаване на зрението или на слуха при видима липса на нарушение на функцията на съответния орган, прехвърлени травма, съмнение за кръвоизлив в мозъка или ишемию му съдове, и други неврологични симптоми.

 

Какви са възможностите на научните изследвания

Изследването предоставя набор от изображения за структури на мозъка, на слоеве с висока точност на детайлност и добър контраст. Качество и разделителна способност зависи от техническото съвършенство на ползваната апаратура в клиниката. В някои случаи по време на вена на пациента се инжектира контрастни течност в кръвта. Възможности на модерното оборудване позволява да се разкрие обекти мм размер. За сметка на това се реализира шанс за откриване на патология в началния етап на нейното развитие и успешно провеждане на лечение.

READ  Инсулт в малкия мозък: последици, прогноза

Изследването се извършва чрез точков, сканиране, при които движението на лъча за получаване на послойных изображения сечения на мозъка при компютърна обработка.

Ниската доза на облъчване и акупресура въздействие на рентгенови лъчи при този вид изследване го правят безопасен за здравето на пациента.