Корекция на тубулярной форма на млечните жлези

Подтянутую хубави гърди мечтаят да имат всички жени, без изключение, но не винаги гладна отговаря на реалността. Природата е наредил така, че се срещат твърде големи или малки млечните жлези, понякога се наблюдава асиметрично разположение и различни размери на гърдите на една жена.

Един от прояви анормално развитие на женски млечни жлези е тубулярная гърдите. Снимката на този променено състояние може да се видят в интернет. Това е състояние на млечната жлеза, когато тя не е форма на полусферы и не се намира в гръдния мускул, а има продълговата форма на тръба. Степента на промяна на формата може да се различават в дясната и лявата гърда, след това към един проблем се добавя асиметрия на млечните жлези.

Генетично предразположение към деформация на гръдните жлези се развива при жени комплекс за малоценност, води до значителни усложнения в областта на интимните отношения. Така че процедурата за корекция става необходима не само с физиологични и естетична, но и от гледна точка на психологията. Съвременната медицина успешно осъществява корекция тубулярной на гърдата, но най-често, за това е необходимо да се направи операция.

Причини за възникване на гърдата тубулярной форма

Тубулярную формата на гърдите се нарича козя кожа се дължи на факта, че тя се простира. Самите жлези с малки размери, ареола от тях заема голямо място, тя често расплывчатая, с изготвен или плоски зърната. По форма тези млечните жлези, подобни на морков или биберон-залъгалка за бебешки бутилки. Понякога, когато прекалено опъната ареоле форма на гърдите може да приличат на гъби.

Основната причина за това е генетично предразположение към развитие на здрава съединителна тъкан в областта на гърдите. Тази аномалия може да се види в процеса на растеж на гърдата още в девичьем възраст. Много плътна съединителна тъкан не дава възможност да се развиват и растат на жлезистата тъкан, формиращи рамката на скованост, който дава възможност на млечната жлеза расте само напред, и никъде повече.

При малък база и оптимистичен подгрудной гънката на гърдата се увеличава така, че разстоянието между жлези оказва голямо. Ареола простря, а зърното е, съответно, се прибира и се развива плосък. До растеж на периолярной херния води невъзможност на млечната жлеза се развива някъде, освен в предна посока.

Три вида турбулярности гърдите

В зависимост от сложността има три основни вида сложност на прояви на дефекта:

 • тубулярность от първия вид предполага липса на тъкан в долната и вътрешната страна на гърдата, гърдите гледа нагоре, а зърното при това се намира на дъното, жените рядко се обръщат за помощ, тъй като този случай е най-лесният;
 • тубулярность втория вид по-трудно от факта, че се проявява значителен недостатък на тъканите в долния отдел на гърдите и в страничната част, под формата на такъв на гърдите си, е издигната, ореол значително простря, а зърното е уплощенную форма;
 • третият вид тубулярности предполага случай, когато липсата на тъканите се вижда от всички страни на гърдата, което я прави твърде продълговата форма, подобна на гърдите причинява не само дискомфорт при владелицы, но и ще я има пълен интимни отношения, постепенно се развива комплекс за малоценност.
READ  Инжекции с ботокс устни: снимки преди и след, цената на процедурата

Поправяне операция на гърдите

Действия преди операцията

Изискванията са стандартни за всички операции:

 • отказ от пиенето на алкохол и тютюнопушенето;

 • мине всички необходими изследвания и да преминат тестове, които ще ви предпише специалист;
 • не приемайте в продължение на една седмица преди операцията лекарства, които оказват съществено влияние върху нормалното съсирване на кръвта, хормонални лекарства;
 • в навечерието на деня на операцията трябва да вечеряте не по-късно от шест вечерта, а на сутринта съвсем не приема храна.

Тъй като операцията се отнася до сложни вмешательствам, това го правят под влияние на обща анестезия. Продължителността на операцията и броят на етапа зависи изцяло от степента на тубулярности, размери жлези, симметричности.

Всички процедури се извършва чрез ареолу, в която се прави два на ново ниво. При този ареолу намаляват по размер, а ако има периолярная херния, то подлежи на премахване. Произведени намаляване на подгрудной гънки и увеличаване на фондацията. При тази деформация на почти никога гърдите желязо не се нуждае от намаляване на размера. Най-често, увеличаване на тубулярной на млечната жлеза се извършва локализация на импланта, чиито размери се правят по желание на пациентката.

За въвеждането на импланта сформировывают кухина. В нея са поставени на самата жлеза и част на съединителната тъкан, опитвайки се да създаде симетрични гърди са с правилна форма, чрез допълване на необходимите количества, понякога поставят временен дренаж, за да се отцеди кръвта.

Зашити кухина с помощта на вътрешни шевове, предварително се правят на маркиране, а подшиване се състои от няколко етапа. Окончателно се налагат козметични шевове, на повърхността на гърдите се затваря превръзка, която се отстранява след 4-5 дни. Шевовете се препоръчва да се снима две седмици.

Понякога в особено тежки случаи преди основната операция направим още една. Нейната същност се състои в инсталирането на экспандера за разтягане на съединителната тъкан. В това положение гърдите е определено време, след това само се прави корекция тубулярной на гърдите.

Действията на хирурга по време на операцията

В рамките на операцията лекарят произвежда няколко действия, които са бижута от работата си с на млечната жлеза:

 • намаляване, а често и уголемяване на гърдите с помощта на имплант за попълване на липсващи тъкани в основата на гръдната жлеза;

 • намаляване на ареолата с едновременното подтяжкой, коригиране на форма само ареолярно – соскового на комплекса;
 • премахване на херния, ако има такъв;
 • дисекция на гръдната жлеза в две или повече места, за да позиционираме тубулу на повърхността на импланта;
 • изместване на материал гръдната жлеза за замяна на дефицит на обема на база долната дъга.

Техники за корекции на гърдата без протезиране

За такъв вариант коригиране на формата трябва да е достатъчно тъкани в самите млечни жлези, те трябва да бъдат жлезиста и правилно разположени. Но лекарите смятат метод за протезиране най-ефикасен и по-малко податливи на наранявания. След провеждане на процедура за протезиране може да вскармливать кърмите детето, че не винаги може да се направи след мастопексии.

Пластмаса за корекция и липофилинг

Липофилинг означава трансплантация на мастна тъкан за корекция тубулярной гърдите с незначителни промени за увеличаване на обема на млечните жлези. Тази процедура докато двусмислен се оценява световни учени. Пресаждането се извършва на няколко етапа (две — три операции) за корекция на деформация на гръдната жлеза.

Метод липофилинга се разглежда като възможност за коригиране на малки тубулярных нарушения, но американски пластични специалисти и европейски светила демонстрира отлични показатели проведени операции за трансплантация на гръдния жлеза мастна слоеве от самата пациентка. В интернет комментируется само положителен аспект операции, но в действителност става известно е, че значителен процент от операции може да има впоследствие разрастването на мастната кистозна тъкан и мастната пересаженная плат може да рассосаться под действието на вътрешните процеси в организма.

Към днешна дата трансплантация на мазнини е ефективен само за корекция на бедрата и областта на стомаха, на кожата на лицето, а за операция на гръдния кош този метод все още не е много разпространен. Допуска прихващане на мастната тъкан в областта на млечната жлеза в hypodermis, за да покрие визуално различимые протези, импланти при худощавых жени.

След пластика на тубулярной жлеза се извърви дълъг рехабилитационен период, който включва спадание отоци, възстановяване на симетрия. Се изисква не по-малко от половин година, но такова дълго очакване се възнаграждава отличен естетически ефект. За да създаде правилна форма на гърдите, в някои случаи, се изисква да прекарат няколко операции за корекция, тъй като има съединителната тъкан, а жлезистия вещества в млечните жлези има малко.

Характеристики на тубулярной корекция

Противопоказания за провеждането на операция

Корекция на млечните жлези да влезете вътре с помощта на импланти има своите противопоказания:

 • период света на бебето и хранене го кърмите;

 • заболяване на пациент със захарен диабет;
 • нарушения в кръвосъсирването и разжиженная кръвта;
 • обостряне на хронични заболявания;
 • различни възпалителни заболявания и инфекциозни прояви;
 • онкологични заболявания;
 • хематом и дразнене в областта на гръдната жлеза;
 • менструация в оперативен период;
 • сърдечно-съдови заболявания.

Поведението на пациенти след операция

След извършване на корекции на гърдите пациентът се намира на около деня под строго наблюдение на медицински персонал, се отклоняват от въздействието на упойка. Ако пациентката не са наблюдавани никакви отклонения и усложнения, то на следващия ден се препоръчва извлечение у дома, и хирургът е длъжен да предостави препоръки за поведение в следоперативния период.

Лекарят предупреждава пациентката, че след изписването на друг в рамките на до пет дни тя ще усетите една малка болка в областта на гърдите, ако болката стане по-силна, тогава е препоръчително да се приемат обезболяващи лекарства. Пациентката трябва да посещават кабинета на хирург за лигиране в строго определено време и не пропускайте тази процедура.

Превръзка обикновено се отстранява чрез 7 дни, а шевовете след две седмици. След отстраняване на шевове и чалми трябва задължително да носят поддържащо бельо и не стрелят по него, дори и през нощта. Позволено е през първата седмица да спя само по гръб, за да не се допуска натиск върху млечните жлези.

След операцията не се допуска намирането на слънце и прилагането на ултравиолетова радиация, например, в солариума. Трябва да се ограничи налягането в гърдите, не се препоръчва да се прилагат строги гъба в рамките на една седмица след изписването от болницата. Не може да вземе горещ душ, вана и да присъстват на парни дейности в бани и сауни, не се допускат физически натоварвания месец след операцията.

Възникнали усложнения

Под вставленным имплантат могат да се появят синини и натъртвания. това положение изисква намеса на хирург, тъй като е изправен пред продължителна болезненностью на млечните жлези и долгому опазване на подпухналостта. Има риск от възникване на инфекция и появата на капсула контрактури.

Риска от инфекция незажившей след операцията раната, което се случва изключително рядко, тъй като се прилагат антибиотици по операционната период, противоречащи на възникването на възпалителни процеси. Ако това се случи, имплантът трябва да извадите и отново поставите се препоръчва не по-рано от половин година.

Смъртта на тъканната част на ръбовете на раната може да се случи при активни курильщиц, вреден навик нарушава микроциркулацията на кръв в тези области.

След операцията понякога се появяват груби белези, които е трудно да се предвидят предварително. Да се справят с тези прояви може да се иссечением белези след пълното им оформяне.

Жените, които имат в силата на природните обстоятелства тубулярную гърдите, не се отчайвайте и да се превърне в в себе си куп комплекси. Научната медицина е достигнала такова ниво, което включва коригиране на всеки неуспешен форма на млечните жлези. Половин година след операция на една жена по достойнство ще оцени нова добра форма на гърдите си.

Тубулярная гърдите

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close