Какви гръдните зъбните импланти са най-добрите: видове и снимка

От началото на зората на козметичната медицина, ендопротезиране на гръдните жлези до ден днешен се счита за най-популярната пластична операция. Гръдните зъбните импланти — това е протези, изработени от биосовместимого висококачествен материал, устанавливающиеся под мускул или кожата за увеличаване размера на гърдите или нейното моделиране.

Плюсове и минуси на гръдните эндопротезов

Предимствата и недостатъците на имплантите на гърдите е прието да се разграничат съобразно техните наполнителю, технически классификациям, варианти на инсталация и форма. Но също така има и общи фактори, които са от значение за всеки тип эндопротезов. Гръдните зъбните импланти имат следните предимства:

 • Имитация на естествена гърдите. Максимално точно имитират естествени женски гърди както визуално, така и tactilely;
 • Биосовместимость и стерилитет. Днес пълнители на имплантите не се образуват вътре в гърдите възпалителни процеси и гарантират минимум рисковете от отхвърляне на протезата;
 • Сигурност пълнител. Солени запечатване запълване, които са напълно безвредни за организма, а высококогезивный гел не се измества дори по време на увреждане на протезата;
 • Малка честота разкъсвания. Разкъсвания на имплантите на гърдите преминават през механично, поради силна травма или удар. При производството на протези на производства старателно тествано напрежение, преди да се пусне на пазара на протези, това намалява риска от увреждане на имплантите. В случай на скъсване на компанията-производител се задължава безплатно да замени протеза, която е посочена в документа за гаранцията на продукта.

Към недостатъците на эндопротезов се отнасят по-непредвидени случаи, но все пак те са:

 • Тактилни усещания. Зъбните импланти на гърдите могат да бъдат чувствителни на допир, още повече, когато настройката е под жлеза;
 • Контурирование импланта. Най-често контурите са видими в легнало положение и с условието, че общият замяна е под жлеза. Инсталиране под мышцей почти никога не създава ефект контурирования;
 • Рискът от фибро-капсулярной контрактури се отнася до протезам с гладка обвивка;
 • Грешен избор на размер. Размери на имплантите трябва ясно да отговарят на натуральному размера на гърдите на жените.

Характеристики на имплантите на гърдите, техните разновидности и снимка

Класификация на имплантите по наполнителю

Силиконов пълнеж. Протези за първи път през 1991 г. Е силикон чанта (ще), запълнен с когезивным силиконов гел (плътен гел, е подобна на консистенция на мармалад с отличителна особеност, запомня формата на импланта), гидрогелевым пълнител или гел «SOFT TOUCH».

Директно ще може напълно да бъде гладка и да има грапава, текстурированную повърхност. При нарушаване на целостта на протеза, запълване на състава остава на място и да не прониква в тъканите на млечната жлеза. Защото силиконови импланти са абсолютно безопасни. В съвременната косметологической медицина, като правило, се използват точно те.

Солени зъбните импланти. Най-старият вид на имплантите, който е изобретен още през 1960 г. Протези представляват кръгли торби от силиконов материал, които са пълни с физраствором. Эндопротезы може предварително пълнят вещество, или се напълва с помощта на дупки директно по време на операцията. При инсталиране на втори вариант лекар прави много по-малък разрез. Има солени зъбните импланти, които позволяват на мануална корекция след провеждане на маммопластики.

READ  Фракционный фототермолиз: описание на процедурата, мнения

Основен недостатък е тенденцията към увреждане на импланта, неговия мекота, възможност за тактилни начин да се определи в млечната жлеза наличието на течност, при скъсване на протезата се губи форма на гърдите, както и е налице необходимост от извършване на повторна корекция. Някои жени се оплакват от характерен звук «бълбукането» течност в гърдите. До основните параметри физиологичен на имплантите се отнася пълна биологична съвместимост без съдържание, в случай, когато спукване на протеза и добавъчни преминава в тъканите. Физически хоросан идентичен на плазмата в организма на човека.

Минималния възможен възраст за инсталиране на физиологичен протези е на 18 години. Към днешна дата физиологичен импланти се прилагат по-рядко силикон.

Допълнително за всеки наполнителе по-подробно.

Високо-когезивный контейнер – най-плътен материал, който на допир наподобява желе. От високо-когезивного гел направен анатомични протези. За сметка на повишена плътност на зъбните импланти почти не се деформира по време на чорапи и при увреждане не са получени. Недостатък на този пълнител – не е естествен вид на гърдите, защото от доста изразено имоти пълнител запомня формата и неестествено твърдост, консистенция.

Пълнител «SOFT TOUCH» — с характеристики, подобни на владението върху гореописания пълнител. Разлика се състои в по-малки отрицателни свойства и по-малка плътност.

Гидрогелевый контейнер (биоимпланты) са произведени като алтернатива на силиконово имплантам. Като правило се прилага естествен полимер карбоксиметилцелулоза. Този материал е безвреден, в случай на скъсване и влизат в тъканите на млечната жлеза биодеградирует.

Силиконови протези максимално точно имитират гърдите, стерилни, не променят първоначалната форма и почти никога не контурируют. Освен това, те почти не се различават на пипане.

Недостатъци:

 • травматичность операции, която се дължи на наличието на по-голям разрез, за да инсталирате на протезата;
 • необходимостта от ЯМР на всеки няколко години, за откриване на повреди.

Повърхност

Текстурирани. Тази повърхност е с малки пори. Първи в тях, на съединителната тъкан, не е затрупана с около импланта и не води до усложнения. Именно по тази причина много лекари предпочитат протези с порест текстурирана повърхност. Още едно предимство – канава протеза сигурно скрепляется с околните тъкани, намаляване на този риск пристрастия.

Гладка. Към днешна дата косметологическая хирургия приписва на гладка зъбните импланти на пережиткам минало, но някои лекари все още предлагат тази опция пациенткам. След инсталиране на протези, тялото на съединителната тъкан създава около тях капсула. Тъй като гладка повърхност не е дълго, а след това на интензивен растеж на тъканите в млечната жлеза води до уплътняване на гърдите около импланта, а директно протеза — до деформации. Този процес се нарича фибро-капсулярной контрактурой. Недостатък на гладки эндопротезов също е риск от изместване след инсталация, което създава основата на гърдите.

READ  Lpg масаж: мнения на пациенти за ЛПЖ, снимки преди и след процедурата

Към предимствата включват тънка обвивката на протезата, което ги прави по-меки, за разлика от видоизменени, намалява разходите и удължава живота.

Форма эндопротезов

Една сълза форма или анатомични. Широко се прилагат за увеличаване на плоска в гърдите, и в случаи, когато пациентката иска да запази максимална автентичност и плавни контури на гръдната жлеза. Анатомични протези малко по-скъпо кръгли, също лекар тяжелей да работят с тях. Много лекари са на мнение, че се дължи на увеличаване на капсули, една сълза форма на протези след време ще получат кръгла форма. Освен това, анатомический алвеолата може да се движите от гърдите получава деформирани контури. За да не се позволи на тези нюанси, по време на избора на анатомични протези е необходимо да се предпочитат ги текстурирани повърхности.

Поради голямата плътност анатомични зъбните импланти държат на формата на гърдите, дори и в легнало положение, което е доста неестествено. Също така се появяват на трудност, когато решите да се коригира или да се вдигне гърдите бюстгальтером.

Кръгли. Най-често се използва за корекция и уголемяване на гърдите с изразени асимметрией или птозом. Кръгли эндопротезы са подходящи за момичета, които са решили да ги гърдите максимално оптимистичен и насипни. Произведени няколко разновидности кръг на имплантите: высокопрофильные и нискорисков профил. Те имат тенденция да се преобърне и да не създават зрителна натуральности. Но тези неща са много лесни за инсталиране, защото много лекари ще се избират точно тях. При този кръгли протези имат доста ниска цена.

Обем

Размерът на имплантите на гърдите се определя на физически обем ги контейнер, а именно миллилитрах. Има теория, според която 150 милилитра разтвор или гел пропорционални на един размер естествена гърдите. По време на маммопластики се взема под внимание също така и на оригиналния размер. Това е, като протези с обем от 400 милилитра, собственик на първия по големина в резултат на операцията ще има и четвърти. Също така има още такива понятия, като:

 • Регулируем размер — корекция и попълване идва директно при операции с помощта на специален отвор в эластомере;
 • Фиксиран размер — протези на определен обем.

Изборът на подходящ обем

Избор на формата и обема на имплантите на гърдите минава на първа консултация с пластичен хирург, обикновено това са гледани снимки операции «преди и след» и, като правило, пациентката и хирург идват до общ консенсус, но все пак последната дума е най-добре да оставите с вашия лекар. Той отчита всички анатомични особености и избере този размер и форма, които ще създадат едно момиче максимално естествена и красива гърдите. Достъп (разрез на импланта) също е в съответствие с хирург, като се има предвид характеристиките на импланта и функции на тялото на пациентката.

Основните фактори за избора на эндопротезов:

 • Обемът на гръдния кош;
 • Пропорциите на фигура и ръст;
 • Първоначалният размер на гърдите;
 • Плътността на млечните жлези;
 • Състоянието на кожата.
READ  Струва ли си да купуват много по-свръх крем-восък "Здрав": реални отзиви от други купувачи

Време на служба имплантите на гърдите и тяхното заместване

Днес компаниите, които произвеждат эндопротезы, дават доживотна гаранция изделия, без никакъв риск за здравето на жената. Защото чисто теоретично, импланту не се изисква смяна, с изключение на извънредни случаи, които са свързани с тяхната цялост (в този случай производителят се задължава да замени за своя сметка). Освен това, които мамопластика не пречи на процеса на кърмене. Но има и други фактори, които могат да накарат една жена да се направи повторна операция:

 • Появили се дефекти в обвивката на протезата;
 • Деформация на гърдите се дължи на кърмене или бременност;
 • Силни промени в теглото.

Водещи компании-производители на имплантите

Nagor (Англия). Зъбните импланти на гръдните се характеризира с разнообразие от размери и форми. Резултатите от клинични изпитвания са доказали 0% разкъсвания протези в продължение на пет години. Зъбните импланти в по-голямата си част са текстурированную повърхност и гелевый контейнер.

Mentor (Америка). Изработва анатомични и кръгли протези с видоизменени черупка. Като запълващ материал се използва високо-когезивный гел. Са произведени и физиологичен зъбните импланти с възможност за корекции по време на операция или след завършване. Протези Mentor са едни от най-еластични.

Arion (Франция). Анатомични и кръгли эндопротезы, контейнер — силиконов гел и гидрогель. Характеризират се с моноблоковым съединение клапан с корпус на протезата и шестислойной черупка. Продукти са с доживотна гаранция.

Allergan/McGhan (Америка). Се различават по специален размер на порите текстурирани повърхности, което дава възможност на съединителната тъкан рассосаться дълбоко в протезе. Здраво са фиксирани в гърдите. Пълни с мек гел, добре имитират естествената гърдите. Продуктът има и протези с физиологичен разтвор, пълнител.

Polytech (Германия). Гръдната алвеолата е изпълнен с мек высококогезивным гел, има «ефект на паметта» (при всички манипуляциях не се деформира), пластмасова обвивка има няколко слоя. Обвивка — с изготвянето на IFA, текстурирани или гладка.

Ако сте намерили най-модерната клиника и професионално пластичен хирург, а след това можете да бъдете сигурни, че проблемът е правилно избор на импланта ще бъде в сигурни ръце, и в скоро време ще можете да се наслаждавате на вашите красиви и нови форми на тялото, сравняване на снимки преди и след операцията.

Гръдните зъбните импланти

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close