Истинска «Барби» Валерия Lukyanova преди и след пластика, или Кой е Аматуе

Любовта към куклам и мультипликационным героите много често в Япония. В тази страна всяка година голям брой хора, прави пластични операции, които позволяват да бъдат максимално сходни с техните герои. Въпреки това, тази любов е засегнала не само за Япония. В Одеса, живее едно момиче, лудост, която кукла Барби превърнала в стил на живот. В тази статия ще ви разкажа за това, кой е Валерия Lukyanova и как тя се превърна в «одесскую Барби». Вижте още снимки на момичета преди и след пластика.

Кой е: малко биография

Известните не се раждат, те стават. Същата съдба очаква момиче, което с нищо особено не се открои сред повечето одеса момичета. Но нейното очарование на най-популярната играчка в света се е превърнала в нов имидж, който е замислена през годините.

Семейство, детство, юношество, брак

23.08.1985 г. в град Тирасполе, който по това време е влизал в състава на Молдавска ССР, е родена Валерия Lukyanova. Нейната майка е специалист в областта на отбраната сектор, а бащата е строител. В детството си момичето увлекалась на музиката, обича да пее и композира песни.

Младеж Леры премина в шумни събирания. Такава вихрушка на живот въздействие върху си обучение в един от одеса университети, и в крайна сметка тя изостави образованието си. Красив външен вид и участие в множество конкурси за красота са намалени с гарантираните бизнесмен Дмитрий Шкрабовым, която стана избранником момичета.

Заедно са вече повече от 10 години, но информация за брака Валерия се опитва да не ми парадират.

Знаете ли, че? Кукла Барби се продава в повече от 150 страни по целия свят. Въпреки това, в Япония кукли дълго време не се продава, докато компанията не пусна серия, разработена специално за тази страна.

Външен вид момичета, увеличаването на популярността на

Още от детството си красиви дрехи и криви лъкове добре е подчертавал ангельскую външен вид Валерия. В тийнейджърските си години тя очарован субкультурами и дълго време придерживалась готически стил.

По-късно си хоби стомана езотерични, пътуване и литература. А през 2002 г. тя ги изсипа свои снимки в Мрежата, което е изходна точка за бъдещата популярност на Валерия.

В снимки още тогава е ясно прослеживалось си прилика с любимата си кукла по целия свят. Такава сходството привлече вниманието на много хора, и момичета се появиха първите фенове.

С течение на времето тя започва да покани за участие в конкурси за красота, като през 2007 г. тя стана победителка на all-украински конкурс и получава титла «Мис Диамант на короната на Украйна».

READ  Фото подмладяване: противопоказания, резултати и последици

Валерия е с ръст 170 см и е с тегло 46 кг, а обиколката на гърдите и бедрата съставляват 86 см при кръста само на 47 виж За много такива пропорции изглеждат съвсем неестествена, но, както твърди самата красавица, такива форми, той е постигнал благодарение на сыроедению, обучение и постоянно медитациям.

Важно! Тренировка с тежести помагат да се направи тънка талия, и в рамките на 48 часа след тях тялото активно се изразходва енергия.

Валерия преди и след пластика (снимка)

За това, как е Плами се превърна в Барби, ходи много много легенди и дори митове. След усилена работа над външния си вид от покани за телевизия не беше тъмно. Обаче какъв точно е бил Валерия до пластика?

Валерия Lukyanova преди операцията

Външен вид «одеса Барби» до пластмаси може да се нарече миловидной, като повечето съвременни момичета. Тя не притежаваше тънка талия и големи сини очи, които в момента привличат много фенове на luk ‘ ânovoj.

А що се отнася до удивително дълги крака модерно «Барби», а след това природата не е овластена да ги Валери. Мнозина твърдят, че дълги крака — това е резултатът от работата на photoshop. Освен това скулите у красавици от природата не е толкова тесни, като Барби.

Аматуе след пластика

Разлика в екстериора на момичета до пластика и след засяга много хора. Въпреки това, според Леры за създаването на такава кукольной външен вид отне много време, продължителни диети и тренировки, а също за работа над познание на своето «аз» и медитация.

След изявлението на момичета за това, че тя е представител на извънземна цивилизация от съзвездието Плеяди, много се извърна от нея. Но именно лудост езотерични и внеземное произход са довели момичето до кукольной външния вид, а вторият име за нея стана Amatue.

Знаете ли, че? Валерия смята себе си за богиня на Слънцето, която е заключена в човешкото тяло. Именно по тази причина тя взе на себе си псевдоним Аматуе.

Красив външен вид — това е и в резултат на добра наследственост и сурова хранителна диета, която толкова очарован момиче. За утвърждаването на най-Аматуе, тя яде само веднъж на ден, а отдава предпочитание на овощному или фруктовому шейкове и протеиновому коктейлю в дните на тренировки.

Физическите упражнения красавицата отделя по 3 дни в седмицата. А за наследствеността многозначително казва красота на майка си на млади години.

Валери твърди, че през целия си живот тя направи само с една операция за увеличаване на бюста. В края на краищата, преди операцията, тя не можеше да се похвали с красиви и буйни форми. По-голям брой операции тя категорично отрича, въпреки че смята, че ако външния вид не отговаря на човек, тогава може да се прибегне и до помощта на пластичната хирургия.

READ  Характеристики и ревюта за кислотном пилинге лице

Външен вид «одеса Барби»

На представителите на пресата, които се срещнаха с Валерией, винаги засяга голям брой грим. Именно козметика прави от Валери истинската Барби, тя помага за създаване на ефект на фарфорового лице. А много големи очи и изразителни зеници красавица подчертава с помощта на специални лещи.

Какво казва самата момичето по отношение на техните данни

Огромна промяна, която засяга Аматуе публиката от 2002 г., са постигнати с помощта на грим, умело налагани най-момиче. Това преображение много, имаше вкус Валери, и оттогава тя не се оставя на прага на дома си, без внимателно вежлив начин и грим. Освен това момиче постоянно подобряване на вашия стил.

Голямо внимание момиче отдава на своето духовно развитие, което се практикува вече доста дълго време. Именно това позволява да преосмисли Валери живота си и да отидете първо на правилното хранене, а сега на вегетарианството и сурова хранителна диета. За да съответстват на образа на Барби момиче целенасочено худела до 42 кг.

Важно! Прекомерният стремеж отслабнете, може да доведе до развитие на такива заболявания, като анорексия нервоза. Те страдат от 72% представители на бизнес модел, а 20% от общия брой на заболелите умират.

Какво казват феновете и «антилукьяновы»

Съвременното общество е разделен на две категории: едни напълно подкрепят желанието на Леры и се опитват да й подражават, а други осъждат на момичето и смятат, че външния вид е резултат от множество пластични операции.

Въпреки това може да се каже еднозначно, че на снимките Валерия преди преобразуването на «Барби» изглежда съвсем различно, отколкото съвременният начин на момичета.

Феновете възторжено «одеса Барби», което се потвърждава от големия брой абонати в Facceboke и Instagram. Такъв външен вид се опитват да подражават, а в най-Одеса, дори се появява още една «Барби» в лицето на двадцатилетней Алины Ковалевской.

А ето и «антилукьяновцев» с всяка година става все повече, тъй като дори специалисти по пластична хирургия, които са анализирали снимката на Валери luk ‘ ânovoj, твърдят, че момичето е направил минимум 6 операции.

Според някои оценки, на преображение в «Барби» момиче отне около 800 000 щатски долара.

От предвидените операции по операцията се нарича:

  • увеличение на млечната жлеза;
  • блефаропластику;
  • ринопластика;
  • пластику училище;
  • липосукция;
  • корекция форми на устните;
  • премахване на ребрата.

Направи фина и красива талия, която толкова се гордее Аматуе, не е възможно без премахването на долните ребра и извършване на липосукция. Някои тренировки и диети ще бъде недостатъчно. Все пак трябва да се отбележи, че мама Валерия е спечелила красиви талията от природата.

READ  Коралов пилинг на лицето Роза де Мярка, снимки преди и след

На носа на момичето също бил подложен на някаква промяна, тъй като от природата Валерия не е притежавал толкова тънка линия на носа. Подходяща мимически бръчки поставя под въпрос липсата на инжекции с ботокс, защото в по-ранни снимки са видими. По същия съмнения са изложени и на скулите, в крайна сметка, с течение на времето, те не биха могли да сузиться.

Много психолози са съгласни, че момичето страда гипертрофированной форма на нарцисизъм.

Накратко за дейността на момичета сега

В сегашно време Аматуе продължава да се усъвършенства и да си внеземную същност. Момичето твърди, че в съвършенство усвоили практика на астралното пътуване и сега може да се транспортира не само в пространството, но и във мечтите.

Валерия е практикуващ учител в Световната училище излизане на астрал Михаил Дъгата, провежда семинари по цял свят.

Програма за своите семинари Валерия пише сама, а заедно със своите ученици и изпълнява специални упражнения, да прави разбор на различни житейски ситуации и е хранителна програма за всички желаещи.

Освен това Валерия постоянно пътува със съпруга си по целия свят. Обаче имам деца «Барби», не желае, а сред причините за отказ нарича спокойствие, здраве, наличието на свободно време за своите хобита, финанси, красотата, истинската любов.

В едно от многобройните интервюта Аматуе заяви, че тъй като тя е представител на извънземна цивилизация, а след това в нея няма «желание и капацитет да бъде майка». На въпрос на кореспондент, като същите извънземни цивилизации се размножават, момичето отговори, че те го правят със силата на мисълта.

Необичаен начин на Валери luk ‘ ânovoj намира на голям брой почитатели по целия свят, но се срещат също така и противници на «кукольной външен вид». При това момиче в социалните мрежи редовно споделя своя опит как да се създаде перфектен грим, и с методите за духовна работа.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close