Характеристики на създаване на изкуствена гърдите

Днес много жени са недоволни от размера на гърдите си, обаче този проблем е напълно разрешен. За това клиники предлагат на съответните операции за увеличаване на бюста, цените на които са ниски, а защото те са достъпни за много хора. Освен това през последните години на такива услуги са станали все по-чести и защото сега в почти всеки район може да се намери опитен хирург, който ще бъде в състояние да въведе в гърдите специален имплант, чрез който може да промени формата на гърдите.

Обикновено, когато става въпрос за това, да помпат гърдите силикон, се подразбира използването на специални импланти, съдържащи силикон. Вече от доста дълго време лекарите са се отказали от практиката инжекция в гърдите с помощта на спринцовка. В продължение На много години в Европа, както и в САЩ има забрана върху прилагането на филлеров на базата на силикон, с помощта на които можете да промените размера. Подобно разположение на официално заложена на законодателно ниво, поради причината, че тези процедури се нанасят голяма вреда на здравето, което се изразява в появата на различни усложнения.

Мъжки и женски зъбните импланти

Изглежда, много хора са чували за това, че повечето силиконови протези обикновено се изчисляват на жените. Въпреки това специалисти продължиха работата си в тази област и днес са готови да предложат на гръдните импланти за мъже. Освен това, не си струва това да се възприемат като възможност за смяна на пола.

За да се избегне объркване, мъжки горд имплантатам е награден със специално име – пекторальные. Като правило, те са от страна на тези хора, които се придържат към активен начин на живот и се интересуват от тези устройства, за да се сдобиете с перфектна фигура.

В по-голямата си част от потребителите на такива импланти са мъже, които имат конституционально тесни и плоски гърди, които, дори и да се изложи на сериозно физическо натоварване, не е в състояние да събере необходимия мускулен обем. А някои от тези пациенти-мъже не се ограничава само в рамките на операцията по монтирането на пекторальных импланти. Освен това, те често се колебаят за извършване на липосукция и мастопексии, която най-често е свързана с наличието на гинекомастия.

Как се отнасят към това мъжете?

Възприятията на мъжете, на първо място, се определя от факта, че именно заради силиконовата гърдите си избра жена. По отношение на подобна гърдите формира определено мнение:

 • има по-висока плътност в сравнение с естествена;
 • характеризира се с по-големи размери;
 • след операция на гърдата придобива неестественную форма, че не може да се съпоставят с възрастта, теглото и други антропометрическими характеристики на пациентката.

Ако се обърнете към реалния опит на жените, които са решили да промените в гърдите си, описани по-горе симптоми могат да се появят само тези жени, които са в етап на набиране на импланти искали да закупят гърдите си по-големи размери.

READ  Гел хидроксиапатит Radiesse, използването на козметика

При някои пациенток тези качества могат толкова силно да се прояви, че на другите не е лесно да се разбере, коя гърди пред тях – физически или силикон. И не само на база на размера на гърдите може да разбере това. Обаче, ако човек ще избере импланти правилно, тогава той може да бъде сигурен, че други хора не могат да разберат, животът те виждат гърдите или изкуствено по-голяма.

Видове импланти

За да гърди изглеждаха не много гъста, тогава трябва да се прилагат в алвеолата, притежаващи съответните им характеристики. Така че, за да се постигне ефект на естествен бюст, най-добре е да използвате меки зъбните импланти. Забележително е, че подобни зъбните импланти по всички свои параметри не се различават от естествена гърдите. Това се проявява в това, че те променят своята форма в зависимост от използвания тип сутиен, присъствие дрехи, позиция на тялото.

Ако човек реши да използва плътен алвеолата, променена изкуствено от гърдите, ще изглежда доста атрактивно в далечината, но по време на докосване до нея може да се усети, я изкуствена твърда структура. На всичко отгоре, подобна на гърдите не може да се променя формата си, независимо от положението на тялото и наличие на бельо на човека.

Размерът и формата на

Днес много от пациентите зле си представят, как правилно да направите гърдите си, за да може тя да изглежда привлекателна. Затова често за снимка преди и след може да видите хора, които имат ярко изразени гигантомания и неестественность форми на бюста ви.

Особено се заби в размер, не си струва толкова за жени, които имат първоначално нула размера на гърдите, а самите те са със средно телосложение. Така че, за тях не ще бъде грешка да изберете в алвеолата, който се намира между втория и непълна трети размер.

Ако пациентката е различно изразена дебелия и ще направи себе си на гърдите на четвъртия или на петия размер, а след това шансовете са, че си бюст ще бъде силно се открояват на фона на цялото тяло.

Често жените избират зъбните импланти, за да се коригира формата на гърдите. На първо място това е типично за дамите, които надхвърли трийсет. В тази възраст гърдите им губи естествения си вид, така че те, като се вземат такова решение, ще се опита да запълни тази празнина.

Искам да се обърне внимание на това, че в мъжките форуми никой не говори за присъствието на рубчиков, сочещи към хитрост на гърдите. Образованието като белези и белези са характерни само за жени, които са решили да прекарат корекция на бюст, така че по него може да научите за натуральности на гърдите.

Но такива признаци не се наблюдават при всички жени. Но това обикновено се случва единствено заради грешки на пациентката към подход за избор на бюст. Така че, ако при избора на импланти, се вземат предвид своите особености, а след това можете да бъдете сигурни, че околните не позна, че сте спечелила изкуствени форми.

READ  Как да премахнете назолабиални гънки: лечение и мнения

Минуси и плюсове на силиконови гърди

За предимствата и недостатъците на силиконовата на гърдите може да се говори само в задължителен им към грешки, свързани с избора на импланти, както и правилното провеждане на операцията.

Плюсове

Сред качествата, които има изкуствени гърди, могат да се разграничат следните:

 • ако изборът бюст е поставен правилно, а и самата операция по въвеждането на импланти е проведено успешно, носителка на такъв бюст ще имате прекрасно настроение, настроение и самочувствие;

 • ако по време на операцията не са били засегнати от тръбите на млечните жлези, това ще позволи на пациентка да се замисля за бременност и кърмене;
 • наличието на добре променената гърдите позволява на жената редовно да актуализирате гардероба си и да се насладите на най-новомодными купальниками;
 • ако жената е напълно доволни от живота гърди, а след това при нея шансовете са високи поддържа отлични взаимоотношения както със старите, така и с нов партньор.

Минуси

В същото време трябва да се помисли и недостатъци, които могат да се проявят при жените, които са решили да станат обладательницами идеална гърдите:

 • високи разходи, свързани не само с провеждането на операцията, но и с изплащането на импланти. Някои неудобства може да доведе до необходимостта от носенето на компрессионного бельо и преминаването на възстановителния период;
 • необходимостта от използването на обща анестезия;
 • за да стане спечелила красив бюст, на жената трябва да се жертват част от своята ваканция, на която е необходима не само за провеждането на операцията, но и в период на възстановяване. Други възможности тук не са предвидени, тъй като в институции се предоставят на страната на пластична операция;
 • голямо изпитание за жени може да се превърне в период на възстановяване, по време на който те трябва да спазват определени ограничения;
 • има вероятност, че след бременността изкуствено увеличена гърдите може да загуби своя красив вид;
 • в някои случаи след операцията може да възникнат някои усложнения: изместване на импланта, го повреди, контурирование на импланта под кожата, болковият дискомфорт в гърба и др.;
 • ако по време на операцията да бъдат засегнати от млечни канали, това може да лиши пациентката възможности за кърмене.

Препоръки

Ако жената се стреми да промени гърдите си с помощта на имплантите., а при нея може да се появят голям брой въпроси, свързани с възстановителен период, така и ситуации, в които много може да зависи от състоянието на гърдите.

Кои да избера?

Преди няколко десетилетия при избора на повечето жени се даде предимство на тези имплантам, които са максималните размери. Днес интереси са се променили. Най-голяма популярност са придобили идеални форми, които са свързани с молодостью и проблеми. В тази връзка се препоръчва да се спре избор на продуктите на доказани фирми-производители, която е безопасна и високо качество на изработката.

При избора на форми и размери се препоръчва да се съсредоточи върху това, какви параметри трябва да има бюст, който смятате, че идеално. При някои пациенти в следоперативния период могат да възникнат това усложнение, като капсулярная контрактури. За да се избегне появата му, се препоръчва да се използват зъбните импланти с грапава повърхност.

Как можете да спестите по време на увеличаване на гърдите?

Не се препоръчва да се избере евтини импланти, тъй като те не могат да гарантират необходимия резултат, а това ще изисква извършване на повторна операция, което ще доведе до допълнителни разходи. При желание може да се намери на компанията от Европа, които могат да ви предложат необходимите зъбните импланти на доста достъпни цени. Вие, разбира се, да се възползват от тяхното предложение, но не забравяйте, че цялата отговорност ще бъде възложена на вас.

Да се откаже от използването на компрессионного бельо също ще се провали, тъй като тя пряко влияе, колко добре се вкореняват зъбните импланти по време на възстановителния период.

Не си струва да се разгледа и вариант да се използват вместо стандартните обезболяващи евтин вариант на анестезия. Такава спестявания, които ще има за вас голямо затруднение, тъй като не само ще се увеличи времето за излизане от упойка след операцията, но и това често ще се чувства зле се чувствате, ще се притеснява гадене и повръщане.

Заключение

Желанието на много жени да изглеждат красиво е напълно разбираемо, така че не трябва да се учудваме, че те се търсят най-различни начини, за да изглежда привлекателна, въпреки възрастта си. Една от възможностите, която е на разположение на всяка жена – по време на операция за увеличаване размера на гърдите.

Въпреки че този метод може да помогне за постигането на необходимите резултати, но и тук трябва да върши всичко правилно, защото, като се стреми максимално да увеличи размера на гърдите си без оглед на индивидуалните характеристики, жената рискува постигнете обратен ефект. Също, ако формата и размера на гърдите не ще се съпоставят с други антропометрическими характеристики, то това може да доведе до определени проблеми със здравето. Така в началния етап трябва да се обсъди този въпрос със специалист и да следват точно препоръките си.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close