Гръдни импланти за увеличаване на 3-ти размер на гърдите: снимки преди и след

История маммопластики води началото си от древни времена, когато се предприемаха опити да се промени форми на гърдата. В епохата на средновековието жените внедряли стъклени топки, опитали да въведете масла и разтвори, но неизбежно това води до отделяне и придружени с болки. В следствие на тези операции да става все по-безнадеждно една осакатена вагина гърдите. Нещата са по друг начин в наши дни, когато цялото ръководство на пластичната хирургия се работи за подобряване на красотата на гърдите си, с отглеждането на всичките й функции.

Обща информация

Хирургически интервенции на тази област на знанието се извършват под обща анестезия. Неговият вид избира анестезиолог, ръководейки се при това здравословно състояние на пациента, резултатите от изследването, обем на предстоящата операция и други фактори. На Пациента извещают за формата на анестезия, който се придружава от определени усещания и усложнения, а също и за това, че трябва да се предприемат за подготовка.

На първата консултация, хирургът е насочена към това, да се постигне взаимодействие с пациента, за да му каже за методите на пластмаси, очакваните резултати и възможните усложнения. Също така съвместно с клиента да вземе решение по отношение на местата на бъдещите разрези, поставяне на импланти, когато операцията за увеличаване на бюста, на техния вид и размер.

Пред непосредствена операцията, той се занимава с маркировка на оперативното поле на действие, в това той помага в семейството и штангенциркуль. Манипулиране на операционната маса трае около 1-4 часа. Те могат да се състои в отстраняване на излишната кожа или тъкан, млечни жлези, въвеждането на импланти, се движат сосково-ареолярной област, в синтеза на тези методики и т.н. Эндоскопический метод на въздействие е най-предпочитан, тъй като подобрява качеството на оперативна намеса, намалява получаване на наранявания, укорачивает период на възстановяване.

Показания и противопоказания

Гръдните имплантанти е естетична операция. И тъй като всеки си има собствени представи за красота, а след това и указания, свързани с честота на третиране:

 1. Независимо от размера на гърдите си, се обръщат след раждане и кърмене ( 55% за жени). Поради прекомерно прераждането на жлезистата тъкан в мастната, а също и поради образуването на стрии и белези, се обръщат с намаляване или увеличаване на гърдите.

 2. Жени в детеродна възраст, но нерожавшие (33%). Те идват в клиниката за увеличаване на обема на гърдите. Малка тя може да бъде причина за наследствен фактор, след операции, ендокринни нарушения, рязко намаляване на теглото.
 3. Желанието да се открояват от тълпата (8%). Се обръщат жени със средни размери гърдите, но които предпочитат големи млечни жлези.
 4. В изключителни случаи (6%). Това е гинекомастия, когато мъжки увеличаване на гръдните жлези. Жените, които имат прекалено големи гърди.

Противопоказания носят съвсем определен характер. Абсолютни са:

 1. Възраст до 18 години.
 2. Период-малко шест месеца след края на кърменето.
 3. Заболявания, които се намират в остра или влошаването на формата.
 4. Тежки психични разстройства и хронични заболявания.
 5. Лошо съсирване на кръвта.
 6. Онкологични заболявания.

Противопоказания, които изискват консултация с лекар:

 1. Местни очаговые фиброзни възли.
 2. Затлъстяването.
 3. Захарен диабет компенсированного тип.
 4. Заболяването са автоимунни характер, като например системен лупус еритематозус, дерматомиозит, склеродермия и т.н.
 5. Разширени вени заболявания и атеросклероза облитерирующего вида на долните крайници.
 6. Хроничен хепатит, сифилис, ХИВ.

Противопоказание за маммопластики не е гърдите.

Подготовка за бърза намеса

Две седмици преди операцията трябва да се изключи прием на хормонални средства, лецитин, витамин е, лекарства, намалява съсирваемостта на кръвта. Препоръчително е да се откажат от тютюнопушенето. В навечерието на операцията може да си позволи закуска и лека вечеря, вода и чай. В деня на операцията е забранено употребата на храна и течности.

Трябва да се проведе изследване:

 • Клинични изследвания на урина и кръв.

 • Кръвта на група и rh-фактор.
 • Кръвта на биохимията.
 • Коагулограмма.
 • Кръвта на вируси на хепатит, RW, ХИВ.
 • Гръдния кош (флюорография).
 • На сърцето (ЕКГ).
 • ЕХОГРАФИЯ на гръдните жлези или мамография.
 • При терапевт, гинеколог и маммолога.

Видове маммопластики

Съвременната пластична хирургия има в арсенала на някои видове пластмаси на млечните жлези. Те имат свои показания. Към основните видове са:

 1. Ендопротезиране (които мамопластика).
 2. Редукционная мамопластика (което намалява).
 3. Mastopexy изолирано и в комбинация с протезированием.

Артропластика

Този вид намеса е най-търсен. Нейната цел е да придадат на гърдите красива форми с опазването на естествената си функция на млечните жлези. Тази операция е изключително естетически характер, като помага на жената да придобият увереност в собствените си сили.

В какво е същността на операцията? Които мамопластика е във въвеждането на млечна жлеза съвременния эндопротеза. Той представлява силиконовата запаянную капсула, попълнена от силиконов гел или физиологичен разтвор. Гелиевые зъбните импланти на допир, подобен на тъканта на гърдата, така че са симуланти. Тези протези са фабричным начин и има няколко измерения. Установен е на издаване и черупки, които по време на операцията са пълни с пластичен хирург. Това е удобно по отношение на индивидуалната адаптация на формата и размера. На снимката преди и след маммопластики може да видите резултата с эндопротезами.

Тези зъбните импланти разграничаване в зависимост от следните показатели:

 • Форми. Могат да бъдат естествени анатомични или каплевидными за получаване на по-голям на размера на гърдите, наблюдават, когато е необходима малка сума за увеличение, ассиметричные за различни форми на гърдите.
 • Повърхността. Могат да бъдат гладки или текстурированными за най-добра настройка.
 • Тип на профила. Има ниски и високи.

Импланти са определени в различни варианти ложи:

 1. Под кърпа на самата жлеза.
 2. Между фасция и мышцей.
 3. Под голям гръден мышцей.
 4. Под млечната жлеза и мышцей.

Намаляване на гърдите

Редукционная мамопластика се основава на иссечении излишни тъкани, премахване на излишната опъната кожа и преместване на зърното-ареола, за да предотврати пролапс.

Това се постига благодарение на различните разрезам:

 • Около ареолата.
 • От ареолата до себмаммарной гънки и за нея самата.

След моделиране на млечните жлези се налагат шевове. Операцията за намаляване на гърдите носи не само естетически характер, но и носи оздоравливающую функция. Тъй като след маммопластики се правят по-малки или изчезват болки в областта на шията и гърдите отдели на гръбначния стълб, дишането е по-лесно, се появява чувство на комфорт, физическата активност се повишава, сънят се подобрява, белодробни заболявания с възпалителен характер отстъпват. На снимката преди и след видими шевове по повод провеждане на маммопластики за намаляване на гърдите.

Mastopexy с протезированием

Mastopexy е пластична операция. Изпълнява се по повод стягане на млечните жлези по причина на тяхната пролапс, също се коригира от тяхната форма и височина. От степента на выраженности това неэстетичного явление, изпълняват различни специални разрези. Но тази мамопластика не може напълно да гарантира на красотата на гърдите си, така че често се съчетават с едновременното инсталиране на импланти.

Етапи на хирургическа намеса по показанията на мастопексии:

 • Ексцизия на излишък на тъканите и кожата.
 • Регистрираният сосочно-ареольной част.
 • Чрез въвеждането на ареолу кръгли импланти и инсталирането им за голям мышцей на гърдите.

На снимката преди и след е видима в резултат на този хирургическа намеса.

Възстановяване и възможните усложнения

След маммопластики рехабилитационен период е различен и зависи от вида на намеса, на обема му и на тялото на пациента. Отоците изчезват след три седмици, след половин година си отиват неприятни усещания. Конците се премахват след седмица или рассасываются. В тъканите след два месеца отиват всички възпалителни процеси и се формира специална зона около имплантите.

Рехабилитационен период включва в рамките на 1,5 месеца, за носенето на компрессионного бельо, ограничаването на вдигане на ръката над рамото — 3 месеца, до три месеца изключение физически натоварвания (повече от 3 кг). След изтичането на този период може да се съди за удачности резултат.

След маммопластики могат да възникнат следните рискове и усложнения:

 1. Във връзка с анестезия се наблюдават неприятни моменти от страна на стомаха: повръщане, аспирация. През първите 2 часа след операцията може да се появи нарушение на сърдечния ритъм и депресия на дишането.
 2. Поради хирургична намеса възникнат: кървене, образуването на хематом, нагноение, формирането на фиброза в гърдите, което води до деформации, загуба на чувствителността на зърната и някои области на кожата на гърдата, развитие на белези. В повечето случаи тези усложнения не са свързани с техниката за работа.
 3. Могат да бъдат проблеми, свързани с имплантантом, а именно: образование в него пукнатини, го компенсира, свиване на фиброзна тъкан и деформация.

Пластични хирурзи препоръчват промени са включени в гърдите импланти на всеки 10-15 години.

Неуспешни пластични операции

Мнението за това, че красотата може да се купи за пари често е погрешно. Тъй като има случаи на неуспешни операции, които не се случват само в евтините услугите на пластичен хирург с ниска репутация. Във всяка клиника може да възникне неочаквана ситуация, свързана с неправилна доза упойка, алергична реакция на организма на пациента на един от медикаментите, за които са забравили или грешки пластичен хирург.

Често определят тъжни последствия след операцията е много трудно или невъзможно. Пациентите отново трябва да идеш под скалпел, което отново води до рискове. На снимката преди и след това ние виждаме примери на неуспешни операции по маммопластике.

И така, веднъж мамопластика е чисто естетична операция, трябва да се претеглят всички за и против, преди да се доверите на лекарите. Освен това, известни случаи на зависимост от пластични операции. Много холивудски знаменитости, например, Донатела Версаче и Jocelyn Вильдштейн, прекалено се увличат от тях и уродуют външния си вид до неузнаваемост. Така че по-добре предварително да се консултирате с няколко специалисти.

Които мамопластика

READ  Назолабиални гънки: как да се премахне, описание на процедурата

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close