Гръдната алвеолата: операция за инсталиране и цена

Приятен външен вид много по повишава собствената си самочувствие. Тя, разбира се, не е основна, но все пак, съгласете се, много е приятно, когато мъжете обръщат внимание и да правят комплименти. Жалко, че природата не е дарила с красота, тъй като тя се ръководи от своите съображения по този въпрос. Добре, че медицината днес вече може да предложи всяка една жена се възползват от услугите, които дава мамопластика.

Благодарение на нея можете да премахнете вродена патология на млечни жлези, възстановяване на формата след злокачествени заболявания, изпълни лифтинг след раждането, увеличаване на млечните жлези с помощта на импланти.

От историята

Имплантанти — това, разбира се, не стоматология, тя не може да се похвали с хилядолетна история. Първата операция мина през 1895 година. Хирург Винченц Черни използвал като имплант липому, която взе от бедрото или мишницата. Естествено, че при липсата на нормална циркулация на кръв в мастната тъкан, непрекъснато се наблюдава възпалителен процес. Освен това, тя често рассасывалась, както и замещалась плътна съединителна тъкан. Така, както можем да съдим, първата операция бяха далеч от идеала.

Малко по-късно за уголемяване на гърдите започнаха да използват парафин. За вредни свойства, докато все още не знаят. Но парафин не е най-опасен материал, който се използва за вживления пациенткам в началото на пътя маммопластики. Че само бедните жени в себе си не носят: и слонова кост, метални и стъклени топчета, и растителни масла с вакса и така нататък. Разбира се, това не е довело до нищо добро.

През 40-те години на изобретение силиконов каучук прави фурор. Този материал не отторгался на организма не напомняли за алергични реакции и се оказа безопасен. Неочаквани ситуации възникват, когато на пациентите в големи количества стомана въвеждане на течен силикон. Тъй като той растекался и не държат на формата, след операцията всички пациенти започнаха да изпитват нестерпимые болка. При това гърдите покрывалась буграми, ставаше распухшей и твърда. Множество оплаквания поставят забрана върху използването на течен силикон за маммопластики. Заменившие го порести поливинил и тефлон и са били спрени от хирурзите ги пациентками.

През 1962 г. се появиха първите эндопротезы на млечната жлеза. Те представлява обвивка, извършена от силиконов каучук, в рамките на която бе пълнеж от силиконов гел. Първо я произвеждат гладки, но и за предотвратяване на движение, лекари-дизайнерите са решили да го заменя с текстурированную, тъй като тя по-добре закреплялась в тъканите.

И днес силиконови импланти, се считат за най-добрите в косметологической индустрия. Те помагат да се извърши корекция на асиметрична гърдите, с успех се прилагат при операциите за увеличаване на млечните жлези, както и при протезирането след рак.

READ  Заешка устна и вълча уста: снимка на децата преди и след операция от

Избор эндопротеза

Преди да вземе решение за оперативната намеса е по-добре, ако жената е добре изучават информация, свързана с предварителното проучване и самата операция. Тъй като уголемяването на гърдите ни най-малко не се различава от обикновената оперативна намеса. Тя също има противопоказания и може да даде усложнения. Трябва да се обърне специално внимание на клиника и лекар. Ако красотата изисква жертви, то нека това се отнася и за чантата, а здравето нищо не.

Видове на имплантите

Модерна косметология прилага разнообразни эндопротезы. Те се отличават с добавяне на съдържание, форма, структура на повърхността, профил и размери. Благодарение на това разнообразие корекция се извършва дори в много тежки случаи.

Эндопротезы сегашно време, като правило, имат пълнител, състоящ се от силикон, сол, също така се използва когезивный. Са зъбните импланти с по-двоен корпус, в този вариант на силиконов гел се намира вътре, физиологичен разтвор — над него.

Ако черупката кърмене на импланта се разкъсва, физраствор (физиологичен разтвор пълнители) предотвратява риска от развитие на усложнения, тъй като той е напълно безопасен за здравето. Зъбните импланти с физраствором в черупката си имат цена по-ниска от силикон. С какво е свързано това? Този общият замяна не се прилага за жените с малки гърди, тъй като той е по-забележим. Също така той е малко по-трудно и по-трудно силикон.

Почти не се случва случаи на изместване на силиконови импланта, силата на гравитацията не играе важна роля. При вживлении в гърдите си, той не може да открие себе си, тъй като е мек, гърдите от него става еластична и естествена. Минус е в риск от развитие на капсулярной контрактури при скъсване на обвивката.

Форма и повърхност

Една сълза форма импланти на гръдната жлеза се продават на цени по-скъпи, отколкото кръг. Последните се прилагат за обвислой гърдите, за плосък и също е подходящ първият вариант. Но той има един съществен минус — ако тя се измести, а след това при тази форма на гърдите се нарушава.

Текстурирани повърхност на импланта, както вече споменахме по-горе, по-предпочитан вариант, отколкото гладка. При тях по-дебела обвивка, която помага постоянно да се настанят импланту в майчиното легло, а също така те по-стегната. Но гладката си има своите плюсове, които са както свеждане до минимум на риска от появата на морщинок и гънки. Цена, освен това, на тях малко по-долу.

READ  Филлер Принцеси: достойнство и препоръки за Принцеса Filler

Операция: към какво да се завърши

При подготовката на операцията по монтирането на импланта най-отговорен и важен момент е, консултации хирург. По време на разговор с лекар, пациентката получава цялата информация относно предстоящата операция. Специалист е длъжен да уведоми клиентку за възможните усложнения и рискове. При използване на компютър д-р прогнозира резултата, след бърза намеса, с участието на бъдещата гърдите.

При консултации в идеалния случай се постига пълното разбиране относно ефекта, който желае да получи една жена. Тук има значение всичко: степента на увеличение, форма, височина, размер. При разговор с мъже обговаривается вид на импланта и мястото на разреза, който може да бъде:

 1. Под мишница
 2. Под гърдите,
 3. Около ареолата.

Операция за инсталиране на кърмене на импланта включва посещение на маммолога, който ще направи мамография, но и пълно медицинско изследване, не ще бъде излишно. Преди операцията се предписва отдаване на определени анализи. Трябва консултации анестезиолог, с които се решава въпроса за избора на лекарството упойка. Две седмици преди предстоящата операция трябва да се откажат от лошите навици. Уведомете вашия лекар за всички вземат лекарствата. В ден, определен не може нито се яде, нито се пие.

Оперативната намеса започва с обща упойка. То продължава повече от два часа. Хирургът прави разрез, и представлява място за инсталиране на импланта. След завършване на коагулация на всички малки съдове, лекарят определя общият замяна, след което разрез зашивает специални саморассасывающимися с конец.

Когато операцията завърши, пациентката започва да изпитват болка, която заглушают лекарствени средства. На следващия ден и до края на първия месец пациентката изпитва някаква болка, когато са извършени от движение и докосване до гърдите си. По-късно един месец след операцията за инсталиране на имплант в гърдите болката е напълно минава. Да се оцени работата на хирурга, ще бъде възможно след 6 месеца.

Кой ще живее без импланта?

Всяка операция има противопоказания, има те и маммопластики:

 • Остра форма на всяка болест.
 • Хронични заболявания в стадий на обостряне.
 • Период на бременност и кърмене.
 • Кръвни заболявания, свързани с нарушение на съсирването.
 • Злокачествени заболявания.
 • Тежки форми на заболявания на черния дроб, белите дробове, сърцето и други органи.
 • Заболявания на инфекциозен произход, например, ХИВ, хепатит С и др

Гръдните зъбните импланти: стойността на

След като реши да се подложи на операция, жената винаги е на първо място се интересуват въпрос за цената на силиконови гърди. В сайтове На клиники може да се види такава информация, но тя, като правило, съвсем различна от обявената. Как да разберете крайната цена на операция, от какво се състои?

READ  Диамантена микродермабразио на лице: каква е процедурата

Цената включва работа хирург, аналгезия, преглед и престой в болница и, разбира се, самият гръдния алвеолата. Крайната Цена зависи от вида, репутацията на клиники и пластичен хирург, както и на региона.

 • Цените на зъбните импланти са в диапазона от 20 до 60 хиляди рубли.
 • Анестезия ще струва от 5 до 15 хиляди.
 • Наблюдение в болнични условия ще доведе до цена от 3 до 6 хиляди.

Клиника прави в тези цифри корекции и те могат да се променят в една или друга посока. Ако не броим цената на импланта, след операция в средно повече от 90 хиляди рубли и по-горе.

Интересно, а какви са цените на маммопластику в съседните страни? Стойността на услугите е по маммопластике на Украйна в добра клиника 5 милиона американски долара, докато в Русия за около 6 хиляди. Най-привлекателни днес изглежда Белорусия. Средната им цена на увеличаване на бюста е 3 хиляди долара. При тази клиника ще бъде известен и опитен пластичен хирург. Нашите жените често избират именно тази страна, тъй като сделките се извършват на високо ниво, както и липсва езиковата бариера.

Може да се намери по-евтин. Въпреки това спестяванията на красотата може да доведе до неочаквани последствия и проблеми със здравето, в резултат на което може да се окаже отново на операционната маса, за коригиране на грешки, възникнали по собствена вина.

И така, как може да се разбере от по-горе, съвременни имплантанти е въоръжена с различни видове импланти, които позволяват решаване на всички проблеми на женски гърди. Тази операция има за цел да върне предишната си привлекателност, ако формата му е претърпял във връзка с бременността и кърменето на детето.

Също така може да я направи в случай на анормално развитие на млечните жлези, с малки гърди и така нататък. При това, рисковете от усложнения и странични ефекти след операцията маммопластики сведени до минимум. Обаче трябва да запомните за противопоказаниях към нея.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close