Лечение на рак на простатата средства на хората: техники и рецепти, резултати и коментари

Лечение на рак на простатата, както и всички онкология, предполага премахването на ракови клетки, което се постига оперативен път или излагане на йонизираща радиация и различни химиопрепаратов в комбинация с операцията или във вид на самостоятелни техники.

Ефективността на лечението много зависи от стадия на заболяването и от възрастта на пациента. Има такива ситуации, когато хирургично лечение, е невъзможно, поради откриване на симптомите на рак на простатната жлеза 4 степен или значително количество съпътстващи заболявания.

В този случай излизането може да стане лечение на рак на простатата народни средства за защита. Такова лечение може да се извършва като допълнителни методи за подобряване на цялостното състояние на пациента, повишаване на устойчивостта на токсични ефекта химиопрепаратов и ускоряване на възстановяването след операцията.

 • Предимства на традиционната медицина е неговата относителна достъпност и възможност за прилагане в домашни условия.
 • Към недостатъците може да се дължи недоказанную ефективност и възможност алергични реакции.

Не трябва да забравяме, че традиционната медицина е създаден на базата на емпирични предположения и наблюдения. Бъдещите научни изследвания за ефективността на никакви фитопрепаратов или пчелните продукти не е имало, а следователно, няма ясна база за тяхната ефективност.

Как се лекува рак на простатата народни средства? Безопасно ли е?

Лечение на рак на простатата народни средства за защита трябва да се извършва в съответствие с вашия лекар, тъй като един от компонентите на комплексно лечение. Лудост на народни средства за защита, особено в ранните етапи, е несигурен и може да попречи навреме да се излекува болестта.

Трябва да се отбележи също сред недостатъците на традиционната медицина невъзможността за точна дозировка на лекарствените вещества, извлечени от билки в процеса на приготвяне на отвари, настойки и други форми. Това може да доведе до предозиране и интоксикация на организма.

В различни етапи На лечение на рак на простатата народни средства има своите особености.

 • В първи и втори стадий на рак на простатата, когато туморът е в рамките на гърдата, само оперативна намеса е в състояние да освободи тялото от огнището тумор на растеж. На този етап самостоятелно прилагане на народни средства по никакъв начин не е показано. Понадеявшись им ефект, пациентът може да се лишите от време на операцията. Тъй като това е не е тъжно, но при откриване на рак на простатната жлеза трябва да могат да бъдат експлоатирани, докато има тази възможност.
 • В третия етап на операцията е възможна, но поради наличието на метастазирования в регионарные лимфни възли ефективността му може да бъде ниска.
 • На четвъртия етап в присъствието на далечни метастази са възможни само паллиативные дейности. Затова през третия и четвъртия етапи, свързани с лекуващия лекар и в съответствие с реакция на организма може да се прилага народни средства. Ефективността на отзива може да бъде доста висока, освен ако в пълно излекуване и да се отървем от тумора не може да брои, а след това на качеството на живота и състоянието на организма, както и способността за оцеляване може да се увеличи много значително.

Списък на народни средства при лечение на рак на простатната жлеза

Лечение на рак на простатата народни средства за защита, включва в себе си не само за прилагане на някои вещества, а на първо място нормализиране на начина на живот и хранене.

Препоръчително е преминаването на млечно-вегетарианска, средиземноморска или японската диета. От диетата изключва алкохол, подправки и подправки, животински мазнини. Препоръчва се намаляване на телесното тегло, редовно трудна физическо натоварване, включително на бягане и общеукрепляющие упражнения.

READ  Какви свещи от хемороиди по-добре: "Релиф", ихтиоловые свещи, "Натальсид", метилурациловые и гепариновые свещи от хемороиди

Лечение на рак на простатата народни средства за защита трябва да се извършва съгласувано с лекар, при липса на противопоказания. Всички дейности трябва да се провеждат редовно, методично и спазването на смесване и дозиране.

 • Лечение на рак на простатата сода за хляб
  Лечение със сода включва редовен прием на разтвор на сода за хляб всеки ден вътре, започвайки от петата част на чаена лъжичка и се завърши с половин чаена лъжичка на чаша вода. Лечение със сода изисква драстично промени начина на живот, за нормализиране на храненето и режима на ден. Като вариант е възможно само сода за хляб, а може би използването на сода с кленов сироп. Отзиви за лечението на сода диаметрално противоположни: от възторжени до приписывания този метод ефектът на плацебо и обвинения в профанации.
 • Суроватка срещу рак на простатата
  По данни на лабораторните изследвания, растежа на туморните клетки потиска под въздействието на протеини млечна суроватка. Това се дължи на факта, че в туморните клетки отровни размер на глутатион. Прилагането на млечната суроватка, по някои данни може да намали броя на глутатион в раковите клетки и увеличаване на влиянието на химиотерапията лекарства.
 • Как се лекува рак на простатата бучиниш
  Бучиниш се счита за отровен растение, отравяне им може да доведе човек парализа. Заедно с това, в ниски дози, той унищожава раковите клетки. Бучиниш се прилага под формата на тинктура, по специална схема и няколко капки.

Важно

В момента във връзка с отравлениями бучиниш не се препоръчва за прием, или пациентът поема цялата отговорност за ефекта от лечението на себе си.

 • Лечение на рак на простатата тибетски метод
  Тибетски метод включва прочистване на организма прилагане на отвара от специален събиране на билки. Той изисква внимателно спазване на смесване, дозиране и предварителна консултация със специалист по тибетска медицина.
 • Лечение на рак на простатата абрикосовыми от череши
  Според някои интернет издания има витамин B17, което в изобилие се съдържа в абрикосовых чашки и има противоопухолевую активност. Официални доказателства за наличието на този витамин в официалната медицина не.
 • Като рак на простатата се лекува сыроедением
  Сурова хранителна диета при рак предполага пълна промяна за храна сурови зеленчуци и плодове, а също така ядки и подправки. Има отзиви от тези, които са успешно излекувани от рак с помощта на тази техника. При сурова хранителна диета, може да има противопоказания. Освен това, преминаването към този начин на хранене трябва да става постепенно, тъй като внезапното преминаване изпълнен с проблеми със стомашно-чревния тракт и аутоинтоксикацией съдържанието на дебелото черво.
 • Билки при рак на простатата
  При рак на простатата се прилагат различни такси от лекарствени растения, притежаващи анти-тумор, антисептичен и тонизиращ ефект. Те се прилагат като средство за комплексно лечение, под формата на отвари, настойки и микроклизм.
 • Екстракт от рейши при рак на простатата
  Рейша — твърди дървесни гъби, който съдържа анти-туморни вещества, стероиди и ненаситени киселини. Прилага се под формата на чай, който се продава под формата на хранителна добавка. Като вариант, съществува лечение на гъбички чагой, който също е дървесно гъбичките и за разлика от рейши е роден в средната лента.
 • Amanita от рак на простатата
  Мухоморка е отровна гъба, която според някои има една противотуморна ефект. Освен това той има действието на токсични ефекти върху централната нервна система и може да предизвика халюцинации. Прилагането на алкохол тинктура мухомора се прилага в народната медицина, но ефектът е под въпрос, а разликата между терапевтичната и на токсичните доза е много малка.
 • Микроклизмы при рак на простатата
  Въвеждане на лекарствени вещества при рак на простатата може да се извършва в дебелото черво под формата на микроклизм, като разчита на близостта на дебелото черво и простатата. За микроклизм се прилага сода, воден разтвор на прополис, така наречената мъртва вода, произхождаща след обработка на водата с електрически ток.
  Като цяло микроклизмы, като начин за въвеждане на лекарства, използвани поради доброто кръвоснабдяване на лигавицата на ректума-в случаите, когато няма възможност за въвеждане на лекарството през устата. По този начин се инжектира антипиретични средства от деца.

 • Прополис и мед срещу рака на простатата
  Прополис, мед и продукти на пчеларството имат тонизиращ ефект, активират имунната система на човека. Монотерапия продукти на пчеларството, за рак на простатата не се провежда, но като част от комплексно лечение за засилване на организма с мед и продукти на пчеларството, са напълно приложими. Трябва да се помни, че те са противопоказани при захарен диабет и алергии.
 • Прилагането на чист катран при рак на простатата
  Катран е маслянистую лошо миришещи течност, притежава антимикробни и антисептично действие. Той широко се прилага по-рано в състава на мехлеми Ръководството и ихтиоловой мазила. Има ревюта на положителни резултати от лечението, бреза катран при рак на всяка локализация. За тази цел се препоръчва вливане 5 капки в чаша вода и ежедневно се пие този разтвор на празен стомах.
 • Лечебните свойства на черен бъз при рак на простатата
  Според някои бъз има една противотуморна ефект. Това е една отровна бери има в суров вид не може да бъде категорично. Го използват настойка, която се приготвя в продължение на един месец. Вземат се препоръчва една супена лъжица три пъти на ден, курсове за месец и половина. Настойка от бъз, е строго противопоказан при деца, бременни и кърмещи, при захарен диабет и заболявания на стомашно-чревния тракт. Официални доказателства за ефективността на не.
 • Alcoholate чесън за лечение на рак на простатата
  Чесънът съдържа летливи и анти-туморни вещества, които показват своята ефективност при лабораторни експерименти. Отбелязва се добър превантивен ефект чесън, а също и като компонент комплексно лечение на рака. Тинктура от чесън се използва по схема, разтваряне на определен брой капки в чаша вода.
 • Лечение на рак на простатата водороден прекис
  Водороден пероксид се прилага за дезинфекция на открити рани и ожулвания, допринася за евентуално закриване на кръвта и отстраняване на микроорганизми. Има данни за прилагането на водороден прекис при лечението на рак на простатната жлеза. Бензоил се прилага под формата на няколко капки в чаша вода вътре, се добавя към водата за вана и се прилага върху кожата. Лечението е доста популярно, но ефектът от прилагането му е достатъчно, не е проучен, за да го препоръча.

 • Китайски урологический помощ от рак на простатата
  Китайски урологический aid повече показан при дпх и хронични възпалителни заболявания на простатата. Също така да може да се прилага за профилактика на рак на простатата.
 • Каменна масло при рак на простатата
  Каменна масло е минерал с бял цвят, който се добива в планините на Алтай и по различен начин се нарича планински восък. Той съдържа широк спектър от различни микроелементи. Каменна масло се използва под формата на разтвор 1 гр на литър, в комбинация с билки и под формата на микроклизм за лечение на хроничен простатит и профилактика на рак на простатата.
 • Лечение на рак на простатата бутване
  Редовните упражнения помагат за понижаване на застой в малкия таз, нормализира теглото, са ефективно средство за профилактика на множество заболявания. При рак на простатата пациентът може да се препоръча бягане с цел загуба на тегло, за да поддържа себе си в добра физическа форма, което може да помогне да се поддържа тялото в период на медицински фактори и да се подобри качеството на рехабилитация след операцията. Продължителността и интензивността на физически натоварвания трябва да бъде съчетана с лекуващия лекар и да се проведе с оглед на състоянието на организма.

Препоръки за лечение рак на простатата народни средства за защита

Когато се извършва лечение на рак на простатата народни средства за защита, отзиви, получени от мъже и техните роднини във форума и в интернет, са много различни.

Срещат откровени противници на народни методи, а официалната медицина признава народни средства за защита, като паллиатив.

Има място и достатъчно неутрално отношение към народните средства при заболяване на рак като плацебо, като към момента, който иска промяна на начина на живот и хранене, като допълнение към комплексно лечение.

За лечение на рак на простатата народни средства за защита коментари могат да бъдат и ентусиазирани, позитивни. Знае много случаи на излекуване от рак в различна степен като по чудо, и с помощта на психологията, и с помощта на молитвата и при помощта на различни народни средства за защита, но масово разпространение, те не са получили.

Има и възторжени отзиви за народни начини на лечение на рак от тези, които се насърчава този метод на лечение. Няма еднозначен народна лекарства от рак на простатата, което би могло да помогне на организма на сто процента справяне с болестта.

На вниманието на

Без да отнемат надежда на пациента на чудотворно изцеление методи на народната медицина, искам да напомня, че е злокачествен тумор — това е доста сериозно заболяване е животозастрашаващо и изисква ранно откриване и активни интервенции.

Всички средства от народната медицина е желателно да се договорят преди да се приложи с личния си лекар, а ако ги приемате себе си, да бъдат подготвени за възможността, че те може и да не помогне или да доведе до усложнения.

И ако при това заболяване, като аденом, промените се случват бавно, а след това при рак на времето е ценно, както и избор на народни методи за пациента, се извършва под негова отговорност.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close