Как бързо опиянени от малки количества алкохол

Алкохолът е по-добре да не се пие изобщо, или се консумират в много малки дози и е препоръчително бавно. Но ситуацията в живота са различни и понякога обстоятелствата се стекат така, че трябва бързо опиянени. Но чрез приемане на това рисковано решение, бъдете внимателни, защото крайност, води до силна интоксикация, което е много опасно за здравето. Така че сто пъти се претеглят, преди да се пристъпи към добрата почивка с цел бързото пиене.

Но колко бързо опиянени от малки количества алкохол и не особено да си навреди? Такива начини има, но преди да ги проучи, не забравяйте, че нашата свидетелят не насърчава сверхмерное лудост алкохол. Всичко, което ще прочетете тук, е подходящ по-скоро развлекательному посока.

Избираме напитка

За да може да се постигне пияна нирвана, трябва да знаете, от какъв алкохол по-бързо пьянеешь. Хмельное състояние носи етанол, който влиза в състава на всеки алконапитка. Освен това, колкото по-висока е неговата концентрация, толкова по-скоро и по-мощни идва хмельное настроение.

По-бързо да стигнем до «състояние», изберете алкохолни продукти с високо алкохолна концентрация, т.е. градусностью. Тази информация се изписва на етикета на продукта.

Искате да знаете какъв алкохол е включена сред наикрепчайшего в света? Пред вас класация на най-мощните по свой изложени на спиртни същества с градусностью повече от 40%, което е над нашата позната водка.

Заглавие Цветово Полезна информация
джин Bombay-Sapphire (Бомбай-Сапфир) 47 английски джин, създаден на базата на хвойна, най-често въз основа на нея се правят вкусни коктейли, но не е забранено да се пие и чист алкохол, джин, въпреки мощност, се гордее с смягченным аромат с ярки акценти на цитрусови плодове и можжевеловых
armagnac Domaine deJaulin (Домейн деЖолен) 48,3 armagnac родом от слънчева Франция, своята крепост се постига много години (около 35-40-годишен) експозиция единствено в дъбови съдове, този алкохол е един уникален аромат, съчетаващ нотки на дъб, силен тютюн, ароматно кафе и сладки плодове, сомелиери препоръчват за пиене не закусывая, в чист вид
грапа Agricola Bepi-Tosolini (e агрикола Бепи-Тосолини) 50 този наикрепчайшее духове дадоха на света италианците, грапа, кристално-прозрачна, с много изискан изюмово-вкус на горски плодове, с ярки плодов послевкус, се произвежда от грозде торта с добавяне на семки, семената и стъблата на растенията
уиски Glenfarclas (Гренфарклас) 60 между другото, това шотландское уиски е известен с още по-голяма градусностью, с него се приготвят вкусни коктейли, но също така пият и чисти, произведени мощно алкохол от мая, растителни продукти, зърнени храни с добавянето на пречистена вода, това уиски има ярко изразен дървесен аромат
бира Snake Venom «Аспидова отрова) 67,5 уникален хмел счупи всички съществуващи рекорди по дух, сила сред бирени колеги, създател на изключителни бира стомана шотландците, но, въпреки че за претендирания спиртную сила напитка, която е доста приятна на вкус с малко остър хмелевым вкус
чача 70% известен в нашата страна чача – продукт грузински винопроизводители, тази национална напитка има такъв терпкостью вече в разредена форма, направен само от определени от гроздови сортове (Качич и Изабела), така че чача има светъл гроздов вкус
ром Bacardi (Бакарди) 75,5 известният пират напитка е произведена от меласа и ароматно тростникового сироп чрез многократна дестилация, родното място на този коняк Южна Америка, въпреки че по-често Вакарди използват за създаването на коктейли, но отыскиваются смелчаци, употребяват го в чист вид, незабавно пьянея и наслаждавайки се на изискан послевкус на дъб и нежна ванилия
абсент Jacques Senaux-Black (Жак Сено-Черен) 85 фаворит за градусности сред абсентов се произвежда в Испания, алкохол е известен с оригинални аромати на градински чай и анасон и има горчив и освежаващ вкус, между другото, в началото на миналия век продажба на абсент е забранено, властите приравнивали го към най-галлюциногенам, но през 1956 производство изненадващо алкохол отново наладилось
алкохол Everclear (Евергли) 95 забористое американското създаване на много сладко благодарение на повишена концентрация на захароза в плодовете и зеленчуците, използвани за създаването му, този ликьор удоволствието да влязат в Книгата на Гинес, като най-силен, той е забранен в продажба няколко американски щати поради прекалено вредно действие върху здравето на
водка Wratislavia –Spirytus (Братислава Spiritus) 96 най-мощната крепост на дух напитка, измислили си в Полша, като се използват при производството на картофи и пшеница, благодарение на тази водка е известен с уникалния вкус, между другото, тя перфектно почиства от заданието и вредни взвесей, този алкохол не се препоръчва да се приема в чист вид, това е твърде опасно

Разбира се, всички тези разновидности на алкохол се считат за изключение и доста скъпи. Но за бързо опиянени от бира, например, не е задължително обивать прагове супермаркета в търсене на «Змийска отрова». Получите желаната некомпетентност може и с по-достъпни хмел. Само спрете своя избор на бира с кулата на 15-18%. Те се срещат в магазините, а освобождаването им по-често малки пивоварни.

Не забравяйте и не пренебрегва от поглед собствената си норма. Сумейте навреме да спрете, когато почувствате, как идва опиянение. В противен случай, вместо да си почивате вие ще получите големи проблеми със здравето.

Газирано ни помогне

За да се разбере, колко бързо се напие с алкохол, за да научите една интересна особеност на нашето тяло. Факт е, че човешкият стомах е в състояние да възприемат обичайните напитки като храна, а ето газирани такава възможност не се различават. Така че, ако да се пият газирани сокове, вода, морсами, интоксикация настъпва по-бавно, отколкото при разреждане с алкохол газировками.

Между другото, скоро ще получи интоксикация ще помогне и дори слабоалкогольные напитки. Но само с нужната енергийна наситеност на природен газ, като:

 • шампанско;
 • пенливи вина;
 • коктейли на базата на тоник.

Такъв вид алкохол, много бързо се абсорбира в кръвния поток и буквално след първата чаша вино, дарява на човека чувството за еуфория. Искате ли бързо опиянени от вино – разредете щедро газирана вода или тоник. Вярно вкус може да исказиться до неузнаваемост, но пожелах чувство пьяности не ще се забави да посетите.

Но, и в случай на газировок не трябва да се губи бдителността и да се погрижим за собственото си самочувствием. Категорично е забранено да се опитва да кара кола, дори и след една чаша шампанско.

Разрежда алкохол

Това е парадоксално, но човешкия организъм е много по-лесно и по-бързо да пия алкохол, който е разреден до 10% с алкохолно маса. Такава хитрост физиологията успешно могат да се използват в стремежа си опиянени. Между другото, оттук и отиде знаменитейшее ни народна поговорка «Бира без ракия – парите на вятъра».

Това е по-слаба бира се разрежда силна водка, рязко взбалтывается и пияни. Този коктейл известен под името «Грива» и носи той иде заяждането и силен махмурлук. Но пък помага много по-бързо захмелеть. Като разредител по-силно на алкохол, по препоръка на опитни дегустатори, по-добре да използвате следните напитки:

 • диетични Кока-Кола;
 • енергийни напитки;
 • портокалов или друг цитрусов сок;
 • borjomi или друга минерална вода с газове;
 • лимонада, за предпочитане свежеоткрытый, който все още не е изчерпан.

Тези средства ще помогне за привеждане на силен алкохол до необходимата алкохолна концентрация. Те още и ще запази първоначалният вкус на напитката, без разваляне на усещания. А Кока-Кола (задължително диетични) и различни енергетиката поспособствуют бързо всасыванию на етанол в организма, което и ще доведе до моментальному опьянению.

Но не забравяйте, че такива произведения на алкохол на света, особено при смесване на алкохол с с енергетици, изключително отрицателно влияние върху състоянието на сърдечно-съдовата система. А при сериозен переизбытке дори може да доведе до спиране на сърцето.

Изискана манерность – бързият път към опьянению

Ние говорим за дълг алкогопитии, чрез коктейл сламка. Практиката показва, че ако по-дълго се пие алкохол, да се наслаждава, като му в устата, много по-бързо постигане на пияна нирвана. Обяснение за това има и тя разчита на физиологична гледна точка:

 1. При консумация на алкохол на малки, но чести глътки, тялото усвоява етилов алкохол много по-пълно. При тази интоксикация настъпва независимо от крепостта и вида на алкохол.
 2. Етанол, известно време намираща се в устната кухина, много по-бързо всосется в кръвта, отколкото чрез лигавицата на стомаха. И алкохол, директно влизат в кръвния поток, незабавно разносится по тялото и достига мозъка, което води до по-бързото захмелению.

Ако искате бързо опиянени от водка или друг алкохол, опитайте се да се яде по-малко преди началото на вашия празник. Да се пие на празен стомах – сигурен и много бърз начин за пиян беспамятству. Но тези процедури водят и до особено мучительному похмелью, защото «гладната» склонност – най-силният стрес за организма.

Категорично е забранено да употребяват алкохолни напитки на празен стомах хората, страдащи от диабет. Резултатът от този тест може да бъде много плачевно и да доведе до спиране на сърцето.

Полезни съвети

Също така лица, които търсят приключения на своето здраве и се стремят колкото се може по-скоро опиянени, полезно ще бъде да се научите и някои трикове. Тези препоръки ще ви помогнат по-бързо да се чувстват опиянение и да се постигне желаната кондиция. И така:

 1. Излива алкохол в красива форма, висока чаша. От тази съдове за готвене може незабелязано за себе си да се употребява много повече алкохол, отколкото от обичайните рюмочки.
 2. Освободете се от стреса преди выпивкой. Да бъдеш в стрессовом състояние, човек пьянеет много бавно. Пречи на интоксикация с излишък на хормони, които произвежда в такива минути на организма.
 3. Пийте в приятна и забавна компания. «Свои» хора, близки и добре познати приятели не ще се чувстват стесненно и напрежение. В приятна обстановка по-скоро ще дойде релаксация и, съответно, пьяность.

Не забравяйте за здравето

Дори се опитва да постави рекорд за бързината на интоксикация, преди всичко мислете за себе си, любимата, по-специално, за собственото си здраве и здравето. Когато сте осъзнали, че са достигнали пияна етап, спират да пият. Внимателно следете за собственото си състояние и веднага отставляйте стъкло, ако се почувствате не е наред. Не забравяйте да прегледате и вземете на въоръжение и следните по-важни насоки:

 • внимавайте за ситуацията и поддържайте умереност;
 • не се заблуждавайте на съвети и убеждаване и да не се продължи да се пие, когато е интоксикация;
 • от закуски, предпочитайте храна, богата на протеини (ядки, сирене), яде по време на пития трябва да е задължително;
 • не пийте на празен стомах, макар и бърз път към захмелению, но далеч не е най-безопасен за здравето;
 • незабавно спрете да се консумира алкохол, ако изведнъж се почувствате внезапно полуобморочное състояние или неразположение;
 • след пиянство да не се използва упойка, аналгетици негативно отношение към этанолу и са в състояние да предизвика сериозно увреждане на черния дроб (най-опасни средства, в един компонент, който е включен парацетамол);
 • преди да се отдадете на алкохолна пътуване, спомни си, а не приемате ли редовно лекарства, много от лекарствата абсолютно не са съвместими с алкохол, в този случай на своите подвизи на бързото опиянение по-добре да оставите за по-късно.

Също така не забравяйте, че върху степента и скоростта на опиянение влияе от пол, възраст, налични хронични заболявания. Знаейки своите особености, дори не се опитват да «наваксат» други и по-бързо захмелеть, защото всички праг на чувствителност към алкохола е различна. И помислете още веднъж, а струва ли си собствено здраве такова рисково подвиг, като желание опиянени колкото се може по-бързо.

READ  Електронна цигара EVOD: инструкция

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "cookie". повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close